Is Horses for You iets voor mij?

Ik hoorde je al denken; is dit iets voor mij? En daarom zet ik kort en bondig enkele uitspraken op een rij van volwassenen en kinderen die hier al geweest zijn. Misschien komt het bekend bij je voor…

” Ik vind het altijd moeilijk om ‘nee’ te zeggen, ik wil graag grenzen stellen, maar hoe”

‘Ik voel me gejaagd, niet lekker in mijn vel. Kan er gewoon niet van slapen”

“Prestatiegericht, veeleisend naar mezelf, terwijl ik eigenlijk niks kan, moedeloos word ik ervan”

“Ik zou gewoon een uurtje niks willen doen en in mijn hoofd tot rust komen”

“Help, ben ik overspannen of op weg naar een burn-out”

“Het contact met mijn dochtertje loopt niet lekker. Kunnen we bij jou samen iets met de paarden doen en een rustgevend momentje hebben, samen?”

“Ze pesten me”

Enne je hoeft heus niet iets te ‘mankeren’ om een leuke ontmoeting te hebben! Lekker met de pony’s wandelen of hier op deze rustige plek van puur natuur relaxen en tot jezelf komen. Daar is niks mis mee.

WERKWIJZE EN TARIEF

Goed: je hebt gekozen om me te bellen of te mailen. We maken een afspraak. En wat dan? Een paar dagen voor je komst laat ik je een formulier invullen met wat basisvragen over jezelf. We bespreken dit tijdens onze eerste ontmoeting; het intake gesprek, voordat we naar de paarden gaan. We zijn dan in totaal anderhalf tot twee uur bezig. De kosten bedragen €50,-. Als je besluit een volgende ontmoeting te plannen, is deze ook €50,-. Vaker komen is vooral van toepassing en nodig om ergens voor jezelf aan te werken, wat een paar sessies kan duren. Ik zal het aantal sessies vooraf – na de eerste sessie- voor je inschatten.
Na afloop van elke sessie schrijf ik een verslag.

Je hoeft niet persé met een dieper doel hier te komen; kijk eens op deze pagina voor leuke uitjes en groepsactiviteiten met paarden. Als de corona perikelen het toestaan…..