Groepsuitjes. En speciaal voor kinderen

Horsesforyou-groepsuitjesTegenwoordig zijn we vaak op zoek naar originele cadeautjes, die je geeft bij een speciale verjaardag, huwelijk of andere gelegenheid.
In de vorm van een blijvende herinnering. Bijvoorbeeld een dagje uit met vrienden….

En wat is leuker dan samen met mensen die dichtbij je staan in de weer te gaan met dieren? Deze cadeautjes zijn geheel zelf in te vullen. Wat jij wilt beleven of losmaken is nooit te gek. Als het maar uit je hart komt, is het altijd bespreekbaar met mij en mijn kudde. Je kunt me mailen of bellen, en ik antwoord je.

Toch lastig om zelf iets te bedenken? Bekijk dan onderstaande ideeën ter inspiratie: 

Idee 1
Een geheel verzorgde gezellige lunch met vriendinnen (of mannen en vrouwen), een introductie over de paarden en dan samen met deze edeldieren in de wei de ontmoeting zelf en met elkaar beleven. Geheel verzorgd.

We overleggen samen over de invulling van het dagdeel. 

horsesforyou-staanbijpaardIdee 2
Je hebt gehoord van een kennis of een vriend(in) dat die graag eens wat dichter bij een paard wil staan. Een kennismaking, begroeting, eerste rijles, grondwerk of Paardencoaching.

 

Koop bij mij een cadeaubon en de ‘jarige’ spreekt zelf later met mij af en vult zijn/haar  ontmoeting in.

Idee 3
Roerige tijden achter de rug met moeder, kind, collega of in welke relatie ook? Dan werkt een gezamenlijke ontmoeting bij de paarden heel verhelderend. Nieuwe energie!
Kom samen eens langs en ervaar dit.

SPECIAAL VOOR KINDEREN

Mijn twee pony’s zijn uitermate geschikt om hier lekker ‘buiten te spelen’ en de kinderen steken er zeker iets van op. Voor een kleine vergoeding zijn kinderen vanaf 8 jaar alleen of met een vriendje van harte welkom om lekker een uurtje te troetelen, borstelen, spelen met de pony’s. Bel direct 06-28403173