Paardencoaching

Paarden zoeken altijd verbinding. Het zijn kuddedieren. Daarom zoeken ze altijd contact. Zonder oordeel en altijd in het moment. De ideale omstandigheid om informatie van het paard teruggekoppeld te krijgen over hoe het met jou gaat. Wij mensen piekeren, zijn in gedachten, doen dingen op de automatische piloot of omdat de omgeving dat van ons verwacht. Paarden doen dat niet en daar kunnen wij iets van leren.

Bijvoorbeeld; je bent onzeker en door het paard aan jouw hand te verplaatsen doet dat iets met je en kun je leren waar dit gevoel vandaan komt. Ik begeleid jouw ontmoeting met de paarden. Belangrijk is, dat het een persoonlijke ontmoeting is, zonder tierelantijn en alleen wat jij wilt. Zelfs mensen die nog nooit met paarden hebben gewerkt, kunnen dit ervaren.

De rust en het moment zullen je iets brengen. Waardevol om mee naar huis te nemen en aan te gaan werken, omdat het de kwaliteit van je leven kan veranderen. Mijn paarden helpen je graag. Puur.

Hoe gaat dat in zijn werk? Ik verwelkom je met een kopje thee, we praten kort en gaan dan naar Laziz, Bobo en Jacky. Even stilstaan bij jezelf, nee met jezelf, om te ervaren hoe het nu met je gaat. Je zult merken dat die rust iets met je doet.

Prikkelt dit jouw nieuwsgierigheid? Laat de paarden – maar vooral jij zelf – een stapje dichterbij komen. Maar niets moet, want gewoon rust en ruimte bieden vaak al kansen.

Ben je geïnteresseerd geraakt of heb je vragen?
Surf dan door naar de contactpagina van deze website.